Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.

   Με έντονα συναισθήματα συγκίνησης η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης κ. Βογιατζή -Λεούση Λίλη αποχαιρέτισε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ' τάξης στη χθεσινοβραδυνή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2015 -16. Μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά οι μαθητές της Στ' τάξης και είχε αποχαιρετιστήριο τόνο.
   Το κύριο μέρος της γιορτής κάλυψε η θεατρική παράσταση η οποία ήταν συρραφή από χαρακτηριστικά στιγμιότυπα παλαιών ελληνικών ταινιών. Τα κείμενα, τη μουσική και γενικότερα την επιμέλεια της παράστασης ανέλαβαν οι Δροσάτου Γιάννα και Θεοχαρίδης Ανδρέας.
    Η  κατάμεστη αυλή του Δημοτικού Σχολείου γέμισε από το κέφι και το μπρίο  των μικρών μαθητών αλλά κυρίως από τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
    Αξίζει να σημειώσουμε την τιμητική διάκριση που απένειμε  το Δημοτικό Σχολείο στην παιδίατρο και διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Ε. Γελαδάκη, αλλά και την παρουσία πολλών παλαιών εκπαιδευτικών όπως των κ. Παπαγεωργίου Κ. Πρωτονοταρίου Ελ. Μπέση Αναστασίας.
    Για  την οργάνωση της εορτής εργάστηκαν και πρόσφεραν  όλη η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.