Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η βασιλόπιτα του 2ου Γυμνασίου Αίγινας.

   Γιορτινή η ατμόσφαιρα σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αίγινας. Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας  για όλες τις τάξεις, έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων και ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Αθήνα,  Αίγινα, την Ανατολική Ρωμυλία και  την Ικαρία.
    Η βασιλόπιτα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επεφύλασσε έξι φλουριά όσα και τα τμήματα του σχολείου. Οι τυχεροί παρέλαβαν από μια επιταγή 10 ευρώ για να ψωνίσουν από το κυλικείο  του σχολείου.
   Ιδιαίτερη αναφορά και επίδοση αναμνηστικού δώρου έγινε στο μαθητή και σημαιοφόρο του σχολείου Πέτρο Φλεμετάκη ο οποίος διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "Θαλής ο Μιλήσιος". 
  Ο π. Νεκτάριος Κουκούλης ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε πατρικά. Κοντά μας και η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Κ. Σαλπέα η οποία απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό και ευχές στα παιδιά, καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μάρθα Χαρτοφύλακα η οποία επεσήμανε τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  για  τις καλύτερες συνθήκες μάθησης και διαβίωσης των παιδιών μέσα στο σχολείο.
   Οι παραδοσιακοί σκοποί συνεχίστηκαν αρκετά και μετά το τέλος της εκδήλωσης από τους οργανοπαίχτες μας Θωμά Λεβεντόπουλο, Αργύρη Γρυπαίο, Στέλιο Κανάκη και Σταματίνα  Ασημαντώνη.