Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στην Ύδρα και βράβευση φοιτητών.

 Μια όμορφη, ζεστή και εορταστική βραδιά επεφύλαξε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας για  τους καλεσμένους της στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, χθες Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ύδρα.
   Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 17.30 με προσλαλιά  του αρχιμ. π. Θεόδωρου Θεοδοσίου. Ακολούθησε η ευλογία  της βασιλόπιτας από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ.κ. Εφραίμ και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος βράβευσε τους 16 επιτυχόντες και εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας από το Λύκειο Ύδρας για την σχολική χρονιά 2017 - 18. 

   Οι νέοι φοιτητές παρέλαβαν από τον Σεβασμιώτατο χρηματικό ποσό, ένα βιβλίο και το ημερολόγιο της Ι.Μητροπόλεως για το 2019.
 
   Στη γεμάτη αίθουσα από κόσμο πολλοί ήταν οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς των φοιτητών που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Λιμενάρχης Ύδρας αντιπλοίαρχος κ.Γ. Μανδαλάκης, ο Διοικητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων κ. Ε. Δανόπουλος, ιερείς και εκπαιδευτικοί  του νησιού.

 Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα  της βραδιάς κάλυψε ο Μουσικός Σύλλογος Ύδρας αποτελούμενος από νέους και νέες μουσικούς.

Τελετάρχης της εκδήλωσης ο αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός.

  Οι φωτογραφίες προέρχονται από τηn προσωπική σελίδα  του π. Ακίνδυνου Δαρδανού στο Fb.