Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

7 χρόνια μένουμε Οδός Αιγίνης

    Η Χριστίνα και η Αρετή από άλλη ....οδό, αλλά πλέον κατάλληλα  ντυμένες  για την περίσταση.
  
  Στις 31 Δεκεμβρίου η "Οδός Αιγίνης" είχε  τα δικά  της γενέθλια. Έκλεισε τα επτά χρόνια της στο διαδίκτυο. Επτά  δημιουργικά χρόνια πλεύσης στο διαδίκτυο σε καιρούς ζόρικους και στενάχωρους για όλους. Επτά χρόνια που μας χάρισαν πολλούς φίλους και γλυκειές στιγμές. Με αναφορές  σε πρόσωπα που είναι ή ήταν δίπλα μας και κοντά μας, σε φίλους, σε γεγονότα, σε επετείους. Σημειώσεις για την ιστορία, τη λαογραφία, τον πολιτισμό του νησιού της Αίγινας και γενικότερα του τόπου μας. Αυτή ήταν η επιλογή μας από την αρχή, αυτήν ακολουθήσαμε και συνεχίζουμε να ακολουθούμε.
   Ήταν 31  Δεκεμβρίου  του 2011  όταν κάναμε  την πρώτη ανάρτηση  μας. Το πρώτο σημείωμά μας. Και ακολούθησαν μέχρι σήμερα 3235 αναρτήσεις με πολύ χαρά και ικανοποίηση καθώς χρόνο με το χρόνο βλέπαμε ότι η παρέα μεγαλώνει, ανοίγει, πλαταίνει και τα θέματά μας ενδιαφέρουν τους αναγνώστες, όχι μόνο της Αίγινας αλλά και τους  εκτός νησιού.
   Μια γεμάτη επταετία λοιπόν. Γι αυτό σας οφέιλουμε ένα μεγάλο, γιατί όχι, τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για τη συντροφιά και τη συνοδοιπορία  σας.

Η φωτογραφία προέρχεται από το 1 art event που διοργάνωσε το εστιατόριο "Κάππος έτσι" τον περασμένο Οκτώβριο για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.