Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ένα μοναδικό μουσικό τριήμερο στην Αίγινα.

 Ήταν μια μεγάλη μουσική συνάντηση μουσικών της Αίγινας. Ήταν μια άψογη συνεργασία, ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μουσικά σύνολα, χορωδίες, συγκροτήματα και γκρουπάκια απέδειξαν πως η Αίγινα διαθέτει πολλούς και αξιόλογους μουσικούς που αγαπούν την τέχνη τους, την προάγουν και τη μεταδίδουν.
 Τρία βράδια σε ένα κατάμεστο "Τιτίνα" απέδειξαν ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται  και αγαπά τη μουσική. Μέσα σε τρία βράδια  ακούστηκαν τα περισσότερα είδη της μουσικής από λαϊκό και παραδοσιακό μέχρι έντεχνο και ροκ. Και οι θεατές να χειροκροτούν και να επιβραβεύουν τη συμμετοχή τόσων καλλιτεχνών.
Κυριακή βράδυ και όλοι επί σκηνής για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο που αψήφησε  το κρύο και προσήλθε μαζικά στο "Τιτίνα" . Και ήταν ένα ετερόκλητο κοινό από μικρούς και μεγάλους από ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγελματικής τάξεως.
 Μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση  για τους διοργανωτές και ειδικότερα για  τον μουσικό και πρωτεργάτη της Εστπυδιαντίνα κ. Αλέξανδρο Σπίτζινγκ.
 Ονομαστικά και αναλυτικά  θα αναφερθούμε σε επόμενες αναρτήσεις μας διότι πιστεύουμε ότι τέτοιες προσπάθειες  πρέπει να ενισχύονται και να προβάλλονται.