Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

"Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας" σήμερα στο 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

Η  τελευταία παράσταση  του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου φιλοξενεί το έργο: "Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας" με τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο. Μια παράσταση με πολλές περγαμηνές στη φαρέτρα της, έρχεται στην Αίγινα μετά από 6 ολόκληρα χρόνια πορείας.

Ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος είναι παλαιός γνώριμος του Φεστιβάλ. Συγκεκριμένα είχε  συμμετάσχει στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου το 2011. Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανανεώνει το ραντεβού  για σήμερα στις 21.15  στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

 

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αισθήματά του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Έπειτα από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα, από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον, πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαμό που δημιούργησε…

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, με καταιγιστικούς ρυθμούς, δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων, καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Πολυχρόνη
Παίζουν: Γιώργος Ηλιόπουλος
Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ (Προπώληση)