Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Στο καλό, μικρέ μου Πιτσιλέ......

  Φαίνεται ότι οι ευχές της μητέρας Ρόδη έπιασαν, όταν αποχαιρετούσε το γιό της επάνω εκεί στον Ασώματο. Είχε βγει - που λέτε- στο αγνάντι και τον σταύρωνε συνεχώς και τον έφτυνε. "Στο καλό γλυκό μου παιδί" του έλεγε. Από το πολύ φτύσιμο και το δάκρυ του αποχωρισμού, στο σημείο εκείνο φύτρωσε μια μολόχα. Έτσι από μόνη  της. Κι ευχόταν από μέσα  της συνεχώς όλα να πάνε καλά για το πουλάκι της που ξενιτευόταν ... στην Αθήνα για να σπουδάσει την υποκριτική τέχνη. Μάλλον πρέπει  να του έκανε και καθρεφτάκι μόλις το καράβι "ξάντισε" μετά το φανάρι του Μπούζα. Κι εκείνος ο άτιμος δεν το 'χε σε τίποτε, άρπαξε όλη τη λάμψη από το καθρεφτάκι εκείνο, την έκλεισε μέσα στο σακκίδιό του και την  απελευθέρωσε όταν βρέθηκε πάνω στη σκηνή σαν επαγγελματίας πλέον ηθοποιός. Γι' αυτό σας λέω ότι οι ευχές και τα σταυροκοπήματα της μάνας Ρόδη ... έπιασαν τόπο. 
   Κι αυτό το "τέρας" που λέγεται Πιτσιλός, όταν δεν πετάγετε  για Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία και αφήνει πίσω του όλους εμάς να σκάμε από το κακό μας, που ποτέ δεν θα αξιωθούμε να φάμε χάρμπουρκερ - καγκουρώ,  έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις δουλειές  του.
   Αεικίνητος όπως τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα στο "Γαμήλιο Εμβατήριο" (2006) στην Κυψέλη Αιγίνης, δυναμικός, συνεπής και εργατικός κατακτά χρόνο με το χρόνο μια ξεχωριστή θέση στα καλλιτεχνικά δρώμενα με όμορφες και σπουδαίες συνεργασίες. Μετά  τη μαθητεία  του κοντά  σε ονόματα όπως της Λυδίας Κονιόρδου, του Κώστα Αρζόγλου, της Λήδας Πρωτοψάλτη, του Θανάση Παπαγεωργίου και άλλων, έρχεται φέτος να πάρει το βάπτισμα του πυρός και στην τηλεόραση σε ένα πολυαναμενόμενο σήριαλ που θα αρχίσει να προβάλλεται το Νοέμβριο. Τίτλος  του "Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα" και το κάστ απαρτίζουν ονόματα όπως η Μαρία Καβογιάννη (στην πρώτη φωτογραφία), ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
  Παράλληλα  στο θέατρο "Ακροπόλ" συμμετέχει στο μιούζικαλ "Mamma mia" δίπλα στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.
 Στο θέατρο 104  συμμετέχει στην παράσταση για μικρούς και μεγάλους "Δεν είμαι Φλαμίνγκο" που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά.
  Τέλος χορογραφεί στην παράσταση "ΟΛΟγυρα...ΟΛΟτελα" στο Θέατρο ''Ανεσις".
   Ευχόμαστε σε όλα καλή επιτυχία. Κάτι που είναι σίγουρο γιατί οι ευχές  της μάνας Ρόδη πιάνουν.