Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών προγραμμάτων στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας



«Τα  μονοπάτια  της  Αίγινας»
(Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης)
«Οι άνθρωποι  των τεχνών και  των γραμμάτων της Αίγινας»
(Πρόγραμμα  etwinning)
«Το ταγκό της κοινωνίας» Ποιητική Συλλογή
«Η  βιβλιοθήκη  του σχολείου μας»

    Την  Κυριακή   11  Ιουνίου  και ώρα  20.30  μ. μ.  στην αίθουσα  εκδηλώσεων  του 2ου Γυμνασίου  στην Κυψέλη  θα πραγματοποιηθεί  η παρουσίαση των παραπάνω προγραμμάτων  που  οι μαθητές και οι μαθήτριες δούλεψαν  κατά τη διάρκεια  της  σχολικής χρονιάς.
    Ιδιαίτερα  το πρόγραμμα "Τα  μονοπάτια  της  Αίγινας" απασχόλησαν  τους μαθητές  για δύο σχολικές  χρονιές  λόγω  της δυναμικής του θέματος και  του  μεγάλου ενδιαφέροντος.
     Επίσης  για πρώτη  φορά  παρουσιάζεται πρόγραμμα  e-twinning  στο σχολείο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  έχει εκπονηθεί και στα Αγγλικά  με  υπεύθυνη καθηγήτρια  την κ. Χαρπίδου Ρεβέκκα, υπεύθυνη για  τη λειτουργία  της σχολικής βιβλιοθήκης.
    Τέλος  όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλη ανάρτησή μας για πρώτη φορά  το σχολείο εξέδωσε και κυκλοφόρησε ποιητική συλλογή μαθήτριας και συγκεκριμένα της μαθήτριας  της Γ΄Τάξης Νεκταρίας Κοπανά. Η  ποιητικήαυτή  συλλογή έρχεται να αναδείξει και αναβαθμίσει  την δουλειά  που γίνεται στα  φιλολογικά μαθήματα.
   Στην εκδήλωση  θα  αναγνωσθεί και το ποίημα  της μαθήτριας Κουνάδη Βασιλικής  που απέσπασε τιμητική διάκριση  στον διαγωνισμό της  Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών τον περασμένο Μάιο.