Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Θερμή υποδοχή για την παράσταση "Έγκλημα στο χαλικάκι"

 Θερμή και μεγάλη ήταν η υποδοχή  που επεφύλαξαν οι θεατές  στην καινούργια παράσταση  της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης αυτό  το Σαββατοκύριακο  στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. 
  Η αίθουσα  και τις δύο ημέρες  συγκέντρωσε έναν αριθμό 230 θεατών, οι οποίοι  με το χειροκρότημα τους επιβράβευσαν τη δουλειά  της ομάδας.
  Η  παράσταση "Έγκλημα  στο χαλικάκι"  διαπραγματεύεται την κόντρα δύο επαγγελματιών της Αίγινας που αποφασίζουν να διεκδικήσουν  το δημαρχιακό θώκο χρησιμοποιώντας κάθε  θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Στην προσπάθειά  τους αυτή πέφτουν από  το ένα λάθος στο άλλο και αγνοούν τα παιδιά  τους που ονειρεύονται το μέλλον  τους και επιθυμούν να σπουδάσουν.......
   Η  παράσταση αφιερώνεται στα νέα  παιδιά- στους νέους ανθρώπους  που φεύγουν στο εξωτερικό για να  βρουν δουλειά, επειδή  εδώ  δεν  υπάρχουν ή δεν τους δίνονται οι ευκαιρίες  που πρέπει.

    Δύο  γενιές παιδιών απαρτίζουν  τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης που συναντιούνται επί σκηνής και ερμηνεύουν τους ρόλους με φρεσκάδα και πολύ κέφι. Δίπλα στα παλαιότερα μέλη, τη Μαρία Λυκούρη, τον Ηλία  Θωμά, την Αντωνία Μπήτρου, την Αρετή Κουκούμη και τη Μαρίνα Χρυσοχόου, βρίσκονται η Άρτεμις Προκοπίου, Ελένη Χαλδαίου, Νεκταρία Κοπανά, Ελεάνα Μπέση, Βασίλης Παλαμιδόπουλος, Αλέξανδρος Παλάι, Ρικάρντο Φράτνικ, Ευάγγελος Στενάκης, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος. 
Σκηνικά, εκτύπωση αφισών και προγράμματος: Ματούλα Ρούσσου - "Γραφή"
Επιλογή χρωμάτων σκηνικού: Νεκταρία Μπήτρου.
Επιλογή μουσικής και φωτογράφηση ομάδας: Ανέστης Κορνέζος
Κατασκευή σκηνικών: Παναγιώτης Χελιώτης.

Η  παράσταση  θα συνεχιστεί και τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα (10 - 11, 17 -18 Μαρτίου)  με ώρα έναρξης  στις  20.00.

Οι  φωτογραφίες  που δημοσιεύουμε είναι  της κ. Νέλλης Πετροπούλου.