Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

 Γλυκόπικρα συναισθήματα με  το κλείσιμο της αυλαίας άλλης μιας επιτυχημένης παράστασης στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης. Το έργο του Γ.Μ. "Έγκλημα στο Χαλικάκι" που παρουσιάστηκε για επτά βράδια απέσπασε  το θερμό χειροκρότημα των θεατών που  γέμισαν ασφυκτικά  την αίθουσα. Τις παραστάσεις παρακολούθησαν  πάνω από 800  θεατές σε μια αίθουσα 120 θέσεων  που πολλά βράδια τα καθίσματα αυξάνονταν λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, ενώ δεν έλειψαν κι αυτοί που δεν κατόρθωσαν να μπουν στην αίθουσα.
 Το έργο που διαπραγματευόταν τη σύγκρουση του παλιού με το νέο, την αγωνία των νέων ανθρώπων να γίνει κάτι επιτέλους και γι' αυτούς στον τόπο τους, την απογοήτευσή τους όταν ακόμα και οι δύο υποψήφιοι για  το Δήμο δεν τους υπολογίζουν και τελικά αποφασίζουν να φύγουν, αφήνοντας πίσω τους  το παλιό  στην ησυχία και τη βόλεψή του.
 Ανάμεσα  στους θεατές  υπήρξαν πολλά νέα παιδιά  της Αίγινας, μαθητές και μαθήτριες. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία  τους ο  Αντιδήμαρχος κ. Π. Μαρμαρινός, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Αικ. Σαλπέα, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φ. Τζίτζης και Αντ. Ντελής, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κ. Β.Μουσουλέας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Φλ. Αλυφαντή, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων της Αίγινας κ. Γρηγοριάδης, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης κ. Μ. Κουτρουμάνου, ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων κ. Π. Χελιώτης, μέλος  του Δ.Σ της ΚΕΔΑ, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αιγινήτισσα κ. Σ. Κορωναίου, οι εκδότες  του Saronic Magazine δημοσιογράφοι κ. Γ. Προβής και κ. Σ. Αλεξίου, ο αρθρογράφος της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" κ. Ν. Μπακουνάκης, οι πρώην πρόεδροι  του Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μ. Κουκούλη και Γ. Καλόφωνος, μέλος  του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, η κ. Β. Καλουδιώτη μέλος  της ΚΕΔΑ, ο π. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Π. Πετρίτης, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων  του Λοαγραφικού Μουσείου Αίγινας κ. Μ. Πετροπούλου και Ν. Μιχαλοπούλου, ο Ναύαρχος Λ.Σ. ε. α κ. Δημ. Παπαλεονάρδος, οι ιερείς π. Ν. Κουκούλης και π. Φανούριος Μακαρατζής, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων οι συγγραφείς κ. Β. Χαμαλέλη - Μπούκλα και κ. Λίνα  Μπόγρη - Πετρίτου.
 Ευχαριστούμε όλους για  τη στήριξη τους καθώς και τους αμέτρητους φίλους που κατέκλυσαν  την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
 Ιδιαιτέρως να αναφέρουμε τα ηλεκτρονικά μέσα  της Αίγινας για  την προώθηση  της παράστασης όπως το Aegina portal, Saronic Magazine, Aegina Light, Aegina project, την εφημερίδα Saronic Magazine. Τους επιχειρηματίες κ. Ισίδωρο Ρούσσο, κ. Χρήστο Τόγια, κ Δημήτρη Κάππο  για την προσφορά  αντικειμένων και επίπλων. Την κ. Ματούλα Ρούσσου για  το σχεδιασμό της αφίσας και του προγράμματος, την κ. Ν. Μπήτρου για τηνεπιλογή των χρωμάτων του σκηνικού, τον κ.Ανέστη Κορνέζο για την επιλογή της μουσικής και τη φωτογράφιση, τον κ. Π. Χελιώτη για τις κατασκευές του σκηνικού και τέλος  το μαθητή  Αργύρη Γρυπαίο για το χειρισμό  των φώτων και της μουσικής κατά  τη διάρκεια  της παράστασης. Τις κυρίες που πρόσφεραν κεράσματα :  την κ. Α. Αξιώτη, Ελευθερία Θωμά, Ελπίδα Μπέση, Μαίρη Στενάκη