Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

"Η μικρή μας πόλη" σήμερα 30/3 και αύριο 31/3 στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας

   Η επιτυχημένη παράσταση της "Μικρής μας πόλης" επαναλαμβάνεται και αυτό το Σαββατοκύριακο από την Θεατρική Ομάδα Κυψέλης στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας. Ώρα έναρξης 20.30.
   .



 Το έργο του Ουάιλντερ μας μεταφέρει στην Αμερικάνικη επαρχία των αρχών του 20ου αιώνα, όταν ακόμα τα αυτοκίνητα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ο γαλατάς μοιράζει  το γάλα στα σπίτια, οι νοικοκυρές καλλιεργούν τους κήπους  τους με λαχανικά, ο εφημεριδοπώλης μοιράζει την εφημερίδα  του αξημέρωτα, και οι απλοί και αγαθοί άνθρωποι ονειρεύονται, ερωτεύονται, παντρεύονται και ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια μια καθημερινότητα όπου κρύβει πολλές σημαντικές στιγμές οι οποίες δίνουν νόημα και αξία  στη ζωή.

Ένα έργο - ύμνος στη ζωή και την αξία  της, μέσα από τα μάτια  δύο νέων ανθρώπων που αποφάσισαν να σμίξουν και να γεράσουν μαζί.
Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:
Αλέξανδρος Παλάι, Ηλίας Θωμάς, Ρίκι Φράτνικ, Μαρία Λυκούρη, Αρετή Κουκούμη, Βασίλης Παλαμιδόπουλος, Παρασκευή Γεννίτσαρη, Πέτρος Φλεμετάκης, Νεκταρία Κοπανά, Ευάγγελος Στενάκης, Παντελής Γκαρής Ελεάνα Μπέση, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Άκης Κουκουμής.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
Μουσικές επιλογές: Ανέστης Κορνέζος
Φωτισμοί: Άκης Κουκουμής – Παντελής Γκαρής.


  Ώρα έναρξης 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

Ευχαριστούμε την κ. Αννίτα Λεούση  για  τις όμορφες φωτογραφίες.