Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Από τη Δευτέρα πιο ακριβό το εισιτήριο στα πλοία.


 Με ανακοίνωση της και με email η κοινοπραξία της Saronic Ferries  μας ενημέρωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου η τιμή των εισιτηρίων θα ακριβύνει.

Στην επιστολή  - ανακοίνωση της η κοινοπραξία εξηγεί  τους λόγους της δύσκολης απόφασης της, όπως την χαρακτηρίζει.

Τα εισιτήρια  λοιπόν ακριβαίνουν και στον Αργοσαρωνικό ακολουθώντας τις αυξήσεις  των εισιτηρίων και στις άλλες ακτοπλοϊκές γραμμές.

Το κείμενο  της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Αγαπητοί επιβάτες,

 

Η τρέχουσα οικονομική και ενεργειακή κρίση πλήττει όλους τους εμπορικούς κλάδους, και η επιχείρηση μας δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ραγδαία εκτίναξη στις τιμές καυσίμου και οι αλλεπάλληλες ανατιμήσεις στον Ναυτιλιακό κλάδο, μας φέρνουν αντιμέτωπους με μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση: Θέλουμε να διατηρήσουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να μειώσουμε τα δρομολόγια που εκτελούν τα πλοία μας και αυτό θα είναι εφικτό μόνο μέσα από μια μικρή αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων, στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

 

Κατανοούμε πως πρόκειται για μια απόφαση που δεν θα είναι ευπρόσδεκτη από τους επιβάτες μας αλλά είναι απολύτως απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία των πλοίων, την εκτέλεση των δρομολογίων και τη δυναμική υποστήριξη των προσπαθειών που κάνουν οι εταιρείες, το προσωπικό και οι ναυτικοί μας για να συνεχίσουν να προσφέρουν την άριστη εξυπηρέτηση την οποία διαχρονικά εμπιστεύονται κάτοικοι και επισκέπτες των νησιών του Σαρωνικού.

 

Οι εκπτώσεις και τα προνόμια για τους κατόχους Saronic Ferries Bonus Card θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ναύλους και τα νέα της Saronic Ferries, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.sf.gr.

 

Με εκτίμηση,
H ομάδα της Saronic Ferries