Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Με πολλές και αξιόλογες παραστάσεις έρχεται το 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

Μια δυναμική παρουσία στον πολιτιστικό χάρτη του καλοκαιριού της Αίγινας υπόσχεται το 13ο  Φεστιβάλ  Θεάτρου Αίγινας  που ανάβει τους  προβολείς του το Σάββατο 22 Ιουλίου στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας έχει χαράξει τη δική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια και έχει κατορθώσει με συνέπεια και συστηματική δουλειά να καταξιωθεί στη συνείδηση του θεατρόφιλου κοινού της Αίγινας. 

Στο χώρο του ιστορικού Κυβερνείου της Αίγινας το Φεστιβάλ υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό της Αίγινας βραδιές ποιοτικής ψυχαγωγίας με παραστάσεις επαγγελματικών θιάσων που περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Στο πρόγραμμα  του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται  και  παιδικές παραστάσεις για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης, αλλά και παραστάσεις από Αιγινήτες καλλιτέχνες.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από  την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Στην διοργάνωση συμβάλει ομάδα εθελοντών που απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ καθώς και μεγάλος αριθμός  επαγγελματιών της Αίγινας.

Την αφίσα του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου φιλοτέχνησε ο Αιγινήτης εικαστικός κ. Ηλίας Καπάνταης.





Πολλοί και αξιόλογοι παλαιότεροι και νέοι ηθοποιοί θα παρουσιάσουν τη δουλειά  του στο 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Ανάμεσα σας ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, η κ. Κατιάνα Μπαλανίκα, ο κ. Τάκης Χρυσικάκος, ο κ. Νίκος Ορφανός, ο κ. Αλέξανδρος Ρήγας, ο κ. Θανάσης Βισκαδουράκης,  ο κ. Σπύρος Φώτης, ο κ. Αντώνης Καλομοιράκης, ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, η κ. Χριστίνα Αλεξανιάν, η κ. Φωτεινή Φιλοσόφου.

Ενώ δυναμική είναι και η παρουσία Αιγινητών καλλιτεχνών  όπως του  κ. Νίκου Καλαμό, του κ. Βαγγέλη Πιτσιλού της κ. Νένας Τικοπούλου.
Το  πρόγραμμα  θα ανακοινωθεί έγκαιρα  σε ηλεκτρονική μορφή και σε έντυπη.