Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η συναυλία της Γιάννας Βασιλείου ήταν η έκπληξη του 14ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Κυριακή βράδυ 17 Σεπτεμβρίου με τους τελευταίους επιβάτες να επιβιβάζονται στα πλοία της επιστροφής και δίπλα στον Άγιο Νικόλαο οι τελευταίες προετοιμασίες για τη συναυλία που θα κλείσει το εορταστικό τετραήμερο του 14ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Η κ. Γιάννα Βασιλείου τελικά ήταν η έκπληξη της βραδιάς η οποία ανέβηκε στη σκηνή με έναν και μόνο σκοπό.Να διασκεδάσει  τους θεατές της! Και  το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο ερμηνεύοντας έναν μεγάλο αριθμό τραγουδιών από όλο το φάσμα  του ελληνικού πενταγράμμου. Ντυμένη μοντέρνα, άνετη ,μπριόζα, ταλαντούχα!

Με όπλο την κρυστάλλινη στέρεη φωνή της απέδωσε αριστουργηματικά  τα τραγούδια της, κέρδισε τους θεατές και τους "κράτησε" άλλους καθιστούς κι άλλους λικνιζόμενους, χορεύοντας και παρασυρμένους από τους ρυθμούς της μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Ανάμεσα  στις μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσε , είπε  και δικές  της  έξοχες δημιουργίες

Στο πλευρό της μια πολύ άξια ορχήστρα, κεφάτη και πανέτοιμη για κάθε αυτοσχεδιασμό της τραγουδίστριας. Έπαιξαν οι μουσικοί: Μανώλης Καλπάκης, Βασίλης Κατσάμπελας, Δημήτρης Διαμαντάκος, Άκης Κατσουπάκης, Δημήτρης Αντωνακόπουλος, Φοίβος Ανθής και Vaham Galstyan.
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παλάκας.
Τη συναυλία προλόγισε η πρόεδρος του Φεστιβάλ κ. Μαριλένα Γιαννούλη και ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους  τους συντελεστές  του Φεστιβάλ.