Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Το κοινό της Αίγινας αγκάλιασε το “NOISE”,

 Δελτίο τύπου

  "Στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2018, στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας στην Κυψέλη, πραγματοποιήθηκαν 2 παραστάσεις με τον τίτλο “NOISE”, με ελεύθερη συνεισφορά των θεατών, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση δύο συμπολιτών μας, που βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης.
Το κοινό της Αίγινας αγκάλιασε το σκοπό αυτό, γέμισε την αίθουσα θεάτρου του 2ου Γυμνασίου και τις δύο βραδιές και με τη βοήθειά του συγκεντρώθηκε το ποσό των 925 ευρώ.
Το ποσό αυτό θα μοιραστεί στους Ανδρέα Μαρμαρινό και Παντελή Κλώνο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι δύο παραστάσεις.
Την Βασιλική Ταντάουι για τη συμμετοχή της στα κείμενα  της παράστασης, το φωτισμό και τον ήχο, το Νίκο Κωστάκο για την ευγενική παραχώρηση του αναγκαίου εξοπλισμού, τις Δήμητρα Βατικιώτη και Έλενα Τζώνη για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά την προετοιμασία, το Δημήτρη Βλάικο για τη φωτογραφία, το Θωμά Γιαννάκη για τα βίντεο της παράστασης, τους Λ. Μαργαρώνη και Αργύρη Γρυπαίο για τη βοήθειά τους, καθώς και την εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την ανάρτηση του διαφημιστικού μπάνερ, το Aeginaportal, το Aegina light και το Aegina Project για τη δημοσίευση του προωθητικού υλικού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιώργο Μπήτρο για την παραχώρηση της αίθουσας θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Αίγινας και την πολύτιμη βοήθειά του στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς το κοινό της Αίγινας, που μας τίμησε με την παρουσία του και συνέδραμε στην επίτευξη ενός κοινού σκοπού".
Με τιμή,

Δέσποινα Γιαννούλη - Βαγγέλης Πιτσιλός