Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Το κορίτσι της αφίσας.

  Πολλοί αναρωτήθηκαν για το κορίτσι  της αφίσας του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Κι όμως το όνομά της δεν αναφέρθηκε ποτέ στις ανακοινώσεις και στα δελτία  τύπου του Φεστιβάλ.  
  Ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια  του Φεστιβάλ με το βλέμμα και τη παιγνιώδη διάθεσή της. Από  τους αφανείς ή ανώνυμους ήρωες της διοργάνωσης που όμως καθημερινά βλέπαμε στο πρόγραμμα, σε μπάνερς σε αφίσες. 
  Θα  θέλαμε λοιπόν με αυτό το σημείωμα να ευχαριστήσουμε την κ. Αρετή Κουκούμη που δέχθηκε η φωτογραφία της να γίνει το θέμα  της αφίσας και του προγράμματος  του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου.
  Η Αρετή έχει ολοκληρώσει  τις σπουδές της και εργάζεται σήμερα στην Αίγινα. Είναι  μέλος  της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης και δασκάλα  παραδοσιακών χορών στο τμήμα  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίτριας". Έχει συμμετάσχει σε αναρίθητες εκδηλώσεις και σε πολλές  θεατρικές παραστάσεις της ομάδας.

   Η  συγκεκριμμένη φωτογραφία είναι από την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης "Έγκλημα στο Χαλικάκι"  που ανέβηκε τον προηγούμενο χειμώνα στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

   Σε ευχαριστούμε Αρετή για την προσφορά σου.