Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η κ. Φλώρα στο μπαλκόνι του Δήμου.

  Μια από  τις πιο όμορφες εικόνες της χθεσινής ημέρας.
    Η κ. Φλώρα Αλυφαντή στο μπαλκόνι του παλιού Δημαρχείου  παρακολουθεί  τους παραδοσιακούς χορούς από  τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων.
   Ακουμπώντας στο πανέμορφο παραδοσιακό κάγκελο και κάτω από τη σκέπη της σημαίας  της Αίγινας με  τα σύμβολα  της "χελώνας" και της άγκυρας, κοιτάζει τα παιδιά  της Αίγινας.
   Τα παιδιά  που αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες λατρεύει και στα οποία έχει δώσει  τον εαυτό της. Παλιά  στο ιστορικό βιβλιοπωλείο  της να φροντίζει η  ίδια προσωπικά για  τα τετράδια  τους, τα βιβλία, τα μολύβια, τα πρώτα  τους παιχνίδια, τις φωτοτυπίες αλλά  και μέσα από τις δράσεις  του Συλλόγου Γυναικών με τα πρωτοπόρα χορευτικά  συγκροτήματά  της.
   Δεκαετίες  προσφοράς, θυσίας χρόνου και κόπου. Ένα δόσιμο καρδιάς από  το περίσσευμα της αγάπης  της.
  Και  συνεχίζει ακόμα  και ευχόμαστε  για πάντα.
  Γιατί η κ. Φλώρα Αλυφαντή από όλα  τα μετερίζια  που υπηρέτησε και υπηρετεί  έχει αφήσει το στίγμα  της στα πολιτιστικά  δρώμενα  τούτου του τόπου.

   Η χθεσινή εικόνα της πάνω στο μπαλκόνι  του παλιού Δημαρχείου είναι ενδεικτική της έγνοιας, της φροντίδας, και της αγωνίας  της, να πάνε όλα καλά....  για άλλη μια  φορά!
Και εμείς  κ. Φλώρα  για άλλη μια  φορά  σε ευχαριστούμε  για όλα όσα έχεις προσφέρει και συνεχίζεις  να προσφέρεις  στον τόπο μας.