Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Παντομίμα, κιθάρες και πολύ ....street Food στο"Κάππος έτσι"

 Παντομίμα, δυό κιθάρες με τραγουδιστές  τους αδελφούς Καρμελίτο, πολύ μουσική, πίτες, hot -dog και λουκουμάδες  συνέθεσαν το πρόγραμμα  της πρώτης βραδιάς  του 1st Art Event Food που διοργανώθηκε χθες  με την ευκαιρία  των δέκα χρόνων λειτουργίας  του εστιατορίου "Κάππος έτσι".
   Πολλοί  φίλοι, συγγενείς, αλλά και συνάδελφοι  του Δημήτρη Κάππου έδωσαν το παρόν και γέμισαν και τις δύο αυλές  του εστιατορίου. Όλοι οι συνεργάτες επί ποδός, οι κυρίες Ρένα Πετρά -Κορναράκη, η Ελένη Κουνελάκη, ο Βασίλης Λαζάρου, ο Φώτης Πούντος  και  το προσωπικό του εστιατορίου. Στον ήχο ο κ.Παναγιώτης Κλήμης έδωσε τον καλύτερό τουε αυτό με ιδανικές  για τη βραδιά μουσικές επιλογές.

Απόψε δεύτερη βραδιά, πέντε απολαυστικά πιάτα περιμένουν  τους θαμώνες  του εστιατορίου μαζί με πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις, χορό, μουσική και θεατρικά δρώμενα.

Ήδη από προχθές  οι θέσεις είναι συμπληρωμένες για την αποψινή γευστική βραδιά. Στο πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τι θα ακολουθήσει  την Κυριακή το πρωί  στις αυλές  του εστιατορίου.