Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φιλανθρωπική βοήθεια στο Λεούσειο Ίδρυμα από την Θεατρική παράσταση του έργου «Λόγω βλάβης».Μία πρώτη μεγάλη ποσότητα από είδη διατροφής έφτασε   σήμερα  Πέμπτη 21  Φεβρουαρίου στους χώρους του Λεουσείου Ιδρύματος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για το συσσίτιο απόρων που προετοιμάζει καθημερινά  η ομάδα εθελοντών  του Λεουσείου Ιδρύματος.
Είδη  όπως ζυμαρικά κάθε τύπου, ρύζι, όσπρια, σπορέλαιο, λάδι, αλάτι, κονσέρβες πελτέ αλλά  και είδη μαναβικής όπως πατάτες (2 μεγάλα  σακιά), κρεμμύδια, καρότα και μήλα.
Οι ποσότητες αυτές που προσφέρονται από τους συντελεστές  της παράστασης του Θεατρικού έργου «Λόγω βλάβης», προέρχονται από  τις προσφορές των θεατών του έργου.
Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους  τους θεατές που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα μας να ενισχύσουν τη σημαντική προσπάθεια  του Συσσιτίου Απόρων του Λεουσείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος.

Τις επόμενες ημέρες  θα ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή. Ευχαριστούμε πολύ  τους επιχειρηματίες κ. Γιώργο Πούντο και κ. Άρτεμις Αξιώτη  για  τη συνεργασία.
Με  τιμή  Γιώργος Μπήτρος.