Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" στη....Σαλαμίνα.


 Αναδημοσίευση από το Saronicmagazine
   Ένα από  τα πιό αγαπημένα πρόσωπα του παγκόσμιου κινηματογράφου με το οποίο ανανεώνουμε το ραντεβού μας κάθε ....Μεγάλη Εβδομάδα. Κάθε χρόνο  τέτοιες μέρες ο Ρόμπερτ Πάουελ μας φρεσκάρει τα πάθη του Ιηοσύ με το μοναδικό ταλέντο του και την αξεπέραστη διεισδυτική του ματιά. 

 Ο Ρόμπερτ Πάουελ υποδύθηκε τον Χριστό στη σειρά «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι και είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία.
Ο ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Φώτη Κωνσταντινίδη.
Ήδη έχουν αρχίσει γυρίσματα στη Σαλαμίνα και η υπόθεση βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αναφέρεται στον θάνατο ενός πιλότου της RAF, το αεροσκάφος το οποίο καταρρίφθηκε τον Οκτώβριο του 1944 στο νησί του Σαρωνικού.
Μετά από έρευνα χρόνων δύο εκπαιδευτικοί της Σαλαμίνας η Βάσω Θεοδωρακοπούλου και ο Στέλιος Καθαρός συγκέντρωσαν στοιχεία μέχρι και προσωπικά αντικείμενα του πιλότου ώστε να γίνει όσο πιο αληθινή γίνεται η ταινία. Η κ. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, η οποία είναι και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων με τον Γιώργο Πατούλη έβγαλε μία selfie με τον ηθοποιό και την πόσταρε στο facebook.