Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Επιστρέφει ο "Όσιος Δαυίδ" στη Σουβάλα με νέο όνομα.

Ως "Μενεκράτης" επιστρέφει στη γραμμή Πειραιάς - Σουβάλα ο "Όσιος Δαυίδ" σύμφωνα με την έγκριση δρομολόγησης που έλαβε από  το ΣΑΣ στη συνεδρίαση της Δευτέρας 13 Μαΐου.

Η δρομολόγηση του πλοίου χαρακτηρίζεται ως έκτακτη και θα καλύψει το χρονικό διάστημα από 12 /6 /2019 έως 22/9/2019. Η τρίμηνη αυτή δρομολόγηση  του πλοίου μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη της επιβατικής κίνησης και να αποσυμφορήσει το λιμάνι  της Αίγινας, ωστόσο δεν καλύπτει το πάγιο αίτημα των κατοίκων της βόρειας Αίγινας για ετήσια δρομολόγηση πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που είδαν το φως της δημοσιότητας οι εκπρόσωποι της ΑΝΕΣ, της εταιρείας  που δρομολογεί το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος", αντέδρασαν σθεναρά  στη δρομολόγηση του "Μενεκράτη", διότι οι ώρες αναχώρησής  του από Πειραιά συμπίπτουν με αυτές  του "Άγιου".
   Ο καιρός μένει να μας αποδείξει αν αυτές οι "έκτακτες" δρομολογήσεις προχωρήσουν, δεν θα έχουν προεκλογικό χρώμα και άρωμα κι αν επιτέλους εισακουστούν σοβαρά  τα αιτήματα των κατοίκων της Σουβάλας, της Βαγίας και της Αγίας Μαρίνας!!!