Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Η "Εβόρα" λείπει.

Αυτή η γλυκιά  "φάτσα" έχει προκαλέσει συγκίνηση και  787 κοινοποιήσεις  στο Face book.  Δεν έχει  ξανασυμβεί η ιστορία ή η ατυχία ενός ζώου να προκαλεί  τόση ανησυχία και ενδιαφέρον... στην Αίγινα.

Αλλιώς έχουμε συνηθίσει. Ζώα να εγκαταλείπονται στους τέσσερις δρόμους μετά από εορταστικά τριήμερα και διακοπές. Γάτες στη μέση του δρόμου κτυπημένες από αυτοκίνητα και πολλά άλλα περιστατικά που θλίβουν και κανέναν δεν κάνουν περήφανο.

  Η  "Εβόρα"  λοιπόν του Γιάννη και της Σίσσυς, γνήσια Κυψελιώτισα  εδώ και δύο ημέρες  έχει  "ξεπορτίσει"  και ας ευχηθούμε όλοι ότι κάνει  τις βόλτες  της παρόλο που είναι υπέργηρη  με σοβαρά προβλήματα όρασης και ακοής.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων  είναι τεράστια κι αυτό δείχνει πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι συνάνθρωποι μας  που αγαπούν τα ζώα ειλικρινά και σταθερά, που αγαπούν τη φύση.

Η λυπημένη εκφραστική φατσούλα λείπει από τα αφεντικά  της  που αγωνιούν  για  την τύχη  της. Μια σκυλίτσα που έχουν χρόνια για συντροφιά  της έχουν προσφέρει αγάπη και στοργή αλλά και εκείνη  τους έχει αποζημιώσει  με την αφοσίωση και  την αγάπη της.

Αλήθεια ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά  σε αυτή  την εικόνα;

Περισσότερες πληροφορίες  στις σελίδες  στο Fb  του Γιάννη Πούντου και της Σίσσυ Ρετσίνα.