Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ένα όμορφο γήπεδο στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας στην Κυψέλη.

Τα χρώματα στο γήπεδο του Γυμνασίου δεν αφήνουν κανέναν διερχόμενο, αδιάφορο. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επίστρωσης με νέο υλικό  του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϋ. Η εικόνα  του γηπέδου είναι εντυπωσιακή.
Ο  Δήμος Αίγινας προχώρησε στις συγκεκριμένες εργασίες μέσω του προγράμματος  "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" που αυτό  τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο γήπεδο - που είχε να επιστρωθεί από  τη σχολική χρονιά  2007 -08, πέρα από τα χρώματα  έγινα και οι διαγραμμίσεις για  μπάσκετ και βόλεϋ.

Το έργο αυτό δεν προδιαθέτει  θετικά  μόνο τους μαθητές  και  το εκπαιδευτικό προσωπικό στην καθημερινή τους εργασία και ζωή στο σχολείο! Είναι μια επένδυση για  τους νέους  της Κυψέλης και όχι μόνο που έρχονται και αθλούνται  στο χώρο αυτό.

Ένας  χώρος  που προσφέρεται  με τους προβολείς που διαθέτει για νυχτερινούς αγώνες όπως πρόσφατα οργανώθηκαν από το σχολείο με τους τελειόφοιτους και απόφοιτους  μαθητές  του. Τέλος να θυμίσουμε  ότι η ύπαρξη των κερκίδων έχει βοηθήσει  στο παρελθόν στην οργάνωση και παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων.