Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Μια ανανεωμένη "παιδική χαρά" στην Κυψέλη.


Αέρας ανανέωσης φυσά  στην παιδική χαρά  της Κυψέλης καθώς συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης της και αντικατάστασης του εξοπλισμού της. Νέος καλαίσθητος ξύλινος  φράκτης, καινούργια παιχνίδια  σε όμορφα έντονα χρώματα, ανανεωμένος εξοπλισμός, καινούργιο δάπεδο, είναι αυτά που προσέξαμε καθώς τα έργα δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Παλιά  παιχνίδια και εγκαταστάσεις  όπως η παλιά  τραμπάλα και οι κούνιες που ήταν σκουριασμένες καθώς και η περίφραξη απομακρύνθηκαν κάνοντας έτσι πιο ασφαλή και σύγχρονη την παιδική χαρά για τους μικρούς φίλους.

Όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο Πρόεδρος  του Τοπικού Συμβουλίου Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης το έργο εντάσσεται στα πλαίσια  της ανανέωσης όλων των παιδικών χαρών της Αίγινας. Παρόμοια έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μεσαγρό, στου Λαζάρου τις Πλάκες, στην Πέρδικα, στο Βαθύ και στην πλατεία Εθνεγερσίας όπου θα εγκατασταθεί εκεί παιδική χαρά.

Τα χρήματα που καλύπτονται από την Περιφέρεια και εντάσσονται στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" που αφορά  την ανάπλαση Παιδικών χώρων και προαυλίων σχολείων. Ένα πρόγραμμα που είχε "τρέξει" η προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Δ. Μούρτζη και τώρα βρίσκεται  σε εξέλιξη.