Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Δύο παραστάσεις 21 και 22 Μαΐου για το θεατρικό έργο: "Εσένα μόνο"



Φωτογραφίες  Ειρήνη Κουνάδη - Ανέστης Κορνέζος.
Ήταν ένα συγκλονιστικό Σαββατοκύριακο με δύο παραστάσεις που άγγιξαν  ευαίσθητες χορδές προκάλεσαν συγκίνηση, γέλιο, λύτρωση.

Ο λόγος  για τη Θεατρική παράσταση του έργου "Εσένα μόνο"  του Γ. Μπήτρου με τις κ. Νένα Τρικοπούλου και Στέλλα Πάσχα,  που συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο  21  και 22 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης με ώρα έναρξης 20.30 μ.μ.
Για  την υπόθεση του έργου, έχουν γραφτεί πολλά  αλλά και για  την απήχηση του στα αφιερώματα  του Aegina portal και  των κ.Ανέστη Κορνέζου στη σελίδα  του στο Face book "Φωτογραφία και Τέχνη".

Το έργο διαπραγματεύεται την προσπάθεια μιας  γυναίκας, που αφιέρωσε  τη ζωή της στη δική της οικογένεια, στους ανθρώπους της, τη μάνα, και τον πατέρα της, να ξεφύγει και να ονειρευτεί  την επιστροφή της στο αγαπημένο  της νησί. Μας προσκαλεί και μας παρασύρει  σε ένα ταξίδι αναμνήσεων, σε ένα ταξίδι ζωής κατά  τη διάρκεια   του οποίου  θυμάται πρόσωπα, καταστάσεις, έρωτες, αγάπες τα νεανικά και ξένοιαστα καλοκαίρια  της στην Πάρο.
Τις παραστάσεις παρακολούθησαν ανάμεσα  σε άλλους, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, ο επικεφαλής της παράταξης "Αίγινα πρώτη πρωτεύουσα" κ. Νίκος Αλεξίου, ο Πρόεδρος του  Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης κ. Γιώργος Καλόφωνος, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίστριας" κ. Βασίλης Μουσουλέας, οι ηθοποιοί κ. Άννα Γεραλή και Όλια  Λαζαρίδου.