Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Λουλούδιασε η Σουβάλα.

Γέμισε  λουλούδια η παραλία  της Σουβάλας ανήμερα  την Πρωτομαγιά. Πανέμορφα χρώματα από ολάνθιστα λουλούδια κάθε είδους σκόρπισαν ομορφιά, ευωδιές και αισιοδοξία με τον ερχομό του καινούργιου μήνα.

Ο Μάιος έφτασε λοιπόν και στη Σουβάλα, η οποία υποδέχτηκε τους εκατοντάδες επισκέπτες της ανήμερα την Πρωτομαγιά σε ένα αναβαθμισμένο λιμάνι, του οποίου το παραλιακό μέτωπο έχει αλλάξει όψη, χάρη στα έργα που πραγματοποίησε  το Λιμενικό Ταμείο Αίγινας.
Ο  Σύλλογος  Αλληλεγγύης και Προόδου Αγίων είχε  την πρωτοβουλία  της οργάνωσης  της ανθοκομικής έκθεσης, κάτι που γινόταν κάθε χρόνο και είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας. Οι ανθοπώλες της Αίγινας ανταποκρίθηκαν και το θέαμα στην παραλία με  τις εκατοντάδες  των λουλουδιών κατά μήκος  ήταν πανέμορφο.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες , χθες πρώτη ημέρα  των εκδηλώσεων, που επέλεξαν  να περάσουν την Πρωτομαγιά  στη Σουβάλα συνδυάζοντας  την αγορά λουλουδιών με τον πρωινό τους καφέ και το μεσημεριανό γεύμα τους.
Συμπαραστάτες  του Συλλόγου το Λιμενικό Ταμείο και η Κοινότητα Βαθέος.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα  2 Μαΐου με μουσική που θα παίζει ο dj Giannis Zarkadi από  τις 10.00 έως  τις 13.00