Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Μια χορευτική δροσερή εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων - Κοντού.


Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση του τόπου μας παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων - Κοντού χθες Τετάρτη 3 Ιουλίου στο προαύλιο της ενορίας  των Αγίων Ασωμάτων.
Χοροί από τη Φλώρινα, τη Σάμο, τη Ρόδο, την Ικαρία , τη Σύμη αποδόθηκαν από  τις χορεύτριες και τους χορευτές  του Συλλόγου με μοναδικό κέφι και ζωντάνια.

Το προαύλιο γεμάτο κόσμο που καταχειροκρότησε  τη δουλειά  του Συλλόγου και  ιδιαίτερα  της κ. Μάρθας     Χαρτοφύλακα που είχε  τη διδασκαλία των χορών και την επιμέλεια  της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς  οι χοροί λάτιν με τους Βαγγέλη Πιτσιλό και Ελένη Χρυσοχόου καθώς και η παρουσίαση τραγουδιών από τη χορωδία  του Συλλόγου υπό τη διδασκαλία  του π. Κωνσταντίνου Μπαρμπέρη.
Παρών ο εφημέριος  του ναού και εμψυχωτής της προσπάθειας  του Συλλόγου π. Μιχαήλ, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καραγιάννης που προλόγισε  την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Μαρίνος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ολ. Πετρίτου και Γ. Σφήκας καθώς και η Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Αίγινα κ. Ανθ. Γελαδάκη.