Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

To 14o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ παρουσιάζει.....

 

Από  27 Ιουλίου έως  12  Αυγούστου το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας ανάβει τους προβολείς του και φωτίζει θεατρικά  τις βραδιές μας. Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του Φεστιβάλ  που έχει τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενήσει πληθώρα καλλιτεχνών, υπόσχεται βραδιές ψυχαγωγίας και ψυχικής ανάτασης μέσα από τη δουλειά σημαντικών καλλιτεχνών.

Οι παραστάσεις, θα φιλοξενηθούν στην του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας και ξεκινούν με την επιστροφή στα «πάτρια» του αγαπημένου ηθοποιού Βασίλη Βασιλάκη ο οποίος θα ερμηνεύσει την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη (27/7) και της  επιτυχημένης περσινής παράστασης του Β. Πιτσιλού «Χωρίς φίλτρο» ( 31 /7).

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνεται  η μουσική παράσταση με τραγούδια του Αττίκ και του Τσιτσάνη, «Ντόρτια, λέλουδα και εξάρες» με το θίασο και το συγκρότημα της Κατερίνας Γκατζόγια  την Παρασκευή 2/8 

Η συμμετοχή του βετεράνου και καταξιωμένου Γιώργου Αρμένη χαρακτηρίζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ με  το έργο «Χόρεψε με πατέρα» (3/8) καθώς και η «Ανδρομάχη» του Ευριπίδη με τη Φωτεινή Φιλοσόφου και τον Ισίδωρο Σταμούλη (7/8) και το έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφκι» με τον Παύλο Λουτσίδη (9/8).

καθώς και παιδικές παραστάσεις για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα την Κυριακή  4/8  θα παρουσιαστεί ο "Μάγκας" της Πηνελόπης Δέλτα και την Τρίτη 6/8 η "Χιονάτη into  the Woods" 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με συναυλία  του Διονύση Τσακνή (10/8)  αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η προπώληση  των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Εισιτήρια  διατίθενται στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ και στο ΛΥΧΝΑΡΙ deco.