Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μιλάμε για την Κατερίνα Γιάννακα απόψε.

   Η Κατερίνα Γιάννακα είναι από τις πιό αγαπημένες φυσιογνωμίες στην Αίγινα. Ζωγράφος κεραμίστρια, ενδυματολόγος, σκηνογράφος, καθηγήτρια εικαστικών παλαιότερα στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο της Αίγινας.
    Η Κατερίνα Γιάννακα είναι μια γεμάτη προσωπικότητα. Απολαμβάνει την τέχνη της, τη φιλία  των αγαπημένων προσώπων της, εκθέτει τις δημιουργίες της εντός και εκτός Αιγίνης και να  που αποφάσισε τώρα  που το καλοκαίρι οδεύει σιγά - σιγά  προς  τη δύση του να μας καλέσει σε μια εκδήλωση όπου δεν θα παρουσιάσει τις νέες  της δημιουργίες αλλά το σύνολο του έργου της. Ένα έργο που συμπληρώνει αισίως 40 χρόνια ζωής.
   Η αφίσα  με τα αγαπημένα χρώματα  τςη δουλειάς  της το λέει καθαρά:
  "Σήμερα  Τρίτη 25 Αυγούστου, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, στις 9 το βράδυ, η συγγραφέας και μεταφράστρια Κατερίνα Σχινά θα επιχειρήσει μια παρουσίαση - συζήτηση του έργου της Κατερίνας Γιάννακα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων ενασχόλησης της δημιουργού με τον κόσμο της Τέχνης.
   Στην παρουσίαση θα παραβρίσκεται και η εικαστικός, για να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μας τεχνικού ή αισθητικού περιεχομένου"