Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το Φεστιβάλ των εθελοντών και της προσφοράς.





           Ευχαριστίες  σε όσους πρόσφεραν  την εθελοντική εργασία  τους και μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Φιστικιού, απέδωσε  ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης  στην ειδική βραδιά  που διοργανώθηκε  την Κυριακή 22 Νοεμβρίου  στο "Ελληνικόν Sea side". Πολλοί ήταν αυτοί  που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν το παρόν οπλισμένοι με χαμόγελο  και  φορτισμένοι με  την εμπειρία  της  φετινής  διοργάνωσης  που κατόρθωσε να ξεπεράσει  πολλούς σκοπέλους και υφάλους και να παρουσιάσει ένα  ξεχωριστό αποτέλεσμα  που ικανοποίησε  ντόπιους και επισκέπτες  του τετραήμερου Φεστιβάλ.

         Παρόντες ο πρόεδρος  της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Καλόφωνος ο οποίος  τόνισε  τον εθελοντικό χαραχτήρα  του Φεστιβάλ  και όπως με νόημα  τόνισε:  " αν  χαθεί από το Φεστιβάλ ο  εθελοντισμός  τότε θα χάσει η γιορτή  τη ζεστασιά και τον αυθορμητισμό της".
     Ευχαριστίες απηύθυναν  ο πρόεδρος  της ΚΕΔΑ  κ. Γιάννης Ζορμπάς και η αντιπρόεδρος κ. Καίτη Σαλπέα. Οι υπεύθυνοι των τομέων  που ήταν παρόντες παρέλαβαν τα τιμητικά διπλώματα για  τα μέλη  των ομάδων  τους.
     Παρούσα και  η επί δύο χρόνια  πρόεδρος  του Φεστιβάλ κ. Φλώρα Αλυφαντή, ο πρόεδρος  του Συλλόγου  των Φίλων  του Φεστιβάλ κ. Στράτος Πανταβός, εκπρόσωποι Συλλόγων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
   Η παρουσία τόσων ανθρώπων  επιβεβαιώνει  την επιτυχία  του Φεστιβάλ  και βάζει στέρεες βάσεις  για τη συνέχεια.