Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Νέα διοίκηση στο Νοσοκομείο Αίγινας

     Μια νέα εποχή ξεκινά για το Νοσοκομείο Αίγινας μετά το σημερινό συμβούλιο παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας κ.κ. Εφραίμ, επόπτη του ιδρύματος ο οποίος αντικατέστησε  σχεδόν ολόκληρο το παλαιό Δ. Σ. Με τη σημερινή απόφαση απομακρύνθηκαν  οι κ. Βελιώτης και Καλοκέντης Πρόεδρος και Διευθυντής αντίστοιχα που υπηρέτησαν επί πολλά χρόνια σε αυτές τις θέσεις.
   Γνωρίζουμε τα ονόματα του νέου Δ. Σ. καθώς και του ιερωμένου που ανέλαβε πρόεδρος του Δ. Σ. Πρόκειται για πρόσωπα από το χώρο της οικονομίας των τηλεπικοινωνιών και της εκπαίδευσης. Ωστόσο δεν τα ανακοινώνουμε πριν να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Νοσοκομείο.
   Με το σημείωμά μας αυτό ερχόμαστε να χαιρετήσουμε την αποφασιστικότητα με την  οποία κινήθηκε ο Σεβασμιώτατος προκειμένου το πολύπαθο ίδρυμα να ξεφύγει από το οικονομικό τέλμα στο  οποίο είχε περιπέσει και που απειλούσε τη συνέχιση της λειτουργίας του.
   Ευχόμαστε στο νέο Δ. Σ. καλή δύναμη γιατί ο δρόμος είναι τραχύς και ανηφορικός. Το Νοσοκομείο το χρειάζεται όσο ποτέ σήμερα η Αίγινα  που οι οικονομικές συγκυρίες δυσκολεύουν τη μετακίνηση στην πρωτεύουσα έστω και για απλές εξετάσεις. Ο ρόλος του δεν είναι μόνο νοσηλευτικός αλλά και κοινωνικός. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι νέες υπηρεσίες και τα νέα πρόσωπα να διαφυλάξουν και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του ιδρύματος αυτού.