
Μπροστά στο καζάνι του ετοίμασε σε μεγάλες ποσότητες ρυζόγαλο και το πρόσφερε στους περαστικούς, περιστοιχισμένος από τους δύο του γιούς το Μιχάλη και το Γιώργο.
Κτηνοτρόφος από τους λίγους και ιδιοκτήτης πολλών ζώων εκεί στα αψηλά της Κυψέλης στην περιοχή της Σαρακίνας αλλά και δεινός ζαχαροπλάστης με προυπηρεσία κοντά στον αείμνηστο Παγούδη στο παλιό του μαγαζί στο κέντρο της Αίγινας.

Φέτος όμως έκανε τη διαφορά κατεβαίνοντας στο Φεστιβάλ και μαγειρεύοντας μπροστά στον κόσμο. Δεν φοβάται τη δουλειά. Η δουλειά τον φοβάται. Την αγάπη του για τα ζώα την έχει μεταδώσει και στους γιούς του.
H κτηνοτροφία, μια παλιά αποδοτική ενασχόληση των Αιγινητών, όπως και πολλών νησιωτών, είναι μια καλή επιλογή για την εποχή μας και κυρίως για τους νέους μας. Ο παπά - Νεκτάριος όπως και πολλοί νέοι αγρότες είναι φωτεινά παραδείγματα.
Φωτό: Μαρία Γκίκα - Γιώργος Κουκούλης από τις σελίδες του στο Fb.