Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Στο "Mamma mia" ο Βαγγέλης Πιτσιλός.

    Μια από τις πιό πολυσυζητημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο ιστορικό Θέατρο Ακροπόλ της οδού Ιπποκράτους. Ο λαμπερός θίασος του οποίου επικεφαλής είναι η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αποτελείται από δοκιμασμένους ηθοποιούς στο μιούζικαλ όπως  ο Άκης Σακελαρίου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Demy, η Μπέτυ Μαγγίρα.
      Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά! Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα ελληνικό νησί και υπήρξε από τότε που πρωτοανέβηκε  μια μεγάλη προβολή  της Ελλάδος στο εξωτερικό.
       Η παράσταση είναι  μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα-Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

   Στο θίασο  του Ακροπόλ συμμετέχει ο Βαγγέλης Πιτσιλός. Για όσους από εμάς έχουμε  την τύχη να παρακολουθούμε  την ανοδική πορεία του στο χώρο του θεάτρου, η συγκεκριμένη επιλογή του δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Βαγγέλης έχοντας  την κίνηση και τον ρυθμό στο αίμα  του, βρίσκεται ακριβώς στο στοιχείο του.... το μιούζικαλ.


Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης:
Δέσποινα Βανδή, Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άκης Σακελλαρίου