Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Street Food χθες βράδυ στο "Κάππος Έτσι"

   Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου ξεκίνησε η πρώτη μέρα του 2 nd Art Food Event στο εστιατόριο "Κάππος Έτσι" στην οδό Παναγή Ηρειώτη 8  στην πόλη της Αίγινας. Με σύμμαχο τον καιρό η Καντίνα  που στήθηκε στην αυλή του εστιατορίου πρόσφερε μια ποικιλία γεύσεων στο κοινό που κατέκλυσε και τις δύο αυλές μέχρι αργά το βράδυ.
  Παρέες, φίλοι  και γνώριμοι θαμώνες  του εστιατορίου αλλά και πολλά νέα παιδιά που προτίμησαν πριν τη βραδινή τους έξοδο να "κτυπήσουν" ένα "δρόμικο". Άλλωστε το σύνθημα της βραδιάς ήταν: "Τρώμε .... δρόμικα"
   Το  Event ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα  με  όλους  τους φίλους  και  συνεργάτες  του κ. Δημήτρη Κάππου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στο ψήσιμο και την ετοιμασία των εδεσμάτων η κ. Ράνια Πετρά Κορναράκη, ο σεφ Βασίλης Λαζάρου, ο Άκης Κουκουμής, ο Αλέκος Κασιμάκης, η κ. Ελένη Κουνελάκη καθώς και ο κ. Φώτης Πούντος.

Το  2nd Art Food Event συνεχίζεται σήμερα  Σάββατο 5 Οκτωβρίου με γεύσεις από την Πόλη και αρώματα από τη Σμύρνη. Πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική, χορό και θεατρικό δρώμενο.