Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

«Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας»

Φωτογραφία: Ανέστης Κορνέζος.

Με ένα ιδιαίτερα ευγενικό Δελτίο Τύπου η Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την επίσκεψη της στην Αίγινα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ευχαριστεί όλα  τα μέλη της Επιτροπής στην Αίγινα  για τη φιλοξενία και  την ξενάγηση  στα ιστορικά κτίρια  του νησιού.

Δελτίο τύπου:

Εκ μέρους της  Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ευχαριστώ για την φιλοξενία στην Αίγινα, τον ιστορικό  τόπο, όπου γράφτηκαν λαμπρές σελίδες της Νεότερης Ιστορίας μας.

Τον τόπο που υποδέχθηκε  τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον γνήσιο και αγνό Πατριώτη, τον Έλληνα, που καθόρισε  τη σύγχρονη πορεία  της χώρας.

Με μεγάλη συγκίνηση, σταθήκαμε μπροστά στο ξύλινο στασίδι  του Κυβερνήτη, στην Ιερά Μητρόπολη και περιηγηθήκαμε στις αίθουσες  του πρώτου Κυβερνείου.

Ο Εορτασμός  για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι η ευκαιρία μας, να προχωρήσουμε μπροστά, να αντλήσουμε δύναμη από εκείνους που προηγήθηκαν, με τη σκέψη σε εκείνους που έρχονται μετά από εμάς.

Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας, για να ανοίξουμε μαζί ένα παράθυρο αισιοδοξίας στη νέα γενιά, για να γράψει τις δικές  της σελίδες  στην Ιστορία  του τόπου .

Με εκτίμηση & φιλία

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021».