Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

"Απόλλων" η ώρα της ξεκούρασης.

Ο "Απόλλων" από σήμερα  βρίσκεται σε ακινησία. Το πρώτο πλοίο  της γραμμής που για φέτος  βγαίνει από τα καθημερινά  δρομολόγια  του με σκοπό  τη συντήρηση. Η ακινησία  των πλοίων κάθε  χρόνο  για λόγους συντήρησης είναι κάτι που προβλέπει η νομοθεσία και επιβάλλεται.

Ο "Απόλλων" λοιπόν με  το γνωστό του θόρυβο, ο  "φασαριόζος" όπως κάποιοι  καραβολάτρες  αποκαλούν  θα μας λείψει  για ένα διάστημα προκειμένου να ετοιμαστεί  για τους δύσκολους μήνες  του χειμώνα  που πάντα δίνει  το παρόν του και συμβάλει  ώστε η Αίγινα να έχει καθημερινή σύνδεση  με τον Πειραιά ακόμα κι όταν η σοροκάδα λυσσομανά.
  Παράλληλα θα μας λείψει και ο καθημερινός  χαιρετισμός  του καπετάν Παναγιώτη  που μας υπενθυμίζει τις ναυτικές μας παραδόσεις.

Ευχόμαστε  σε όλους  τους αξιωματικούς και το πλήρωμα καλή ξεκούραση, υγεία και γρήγορα να επιστρέψουν στη γραμμή.

Αξίζει να διαβάσουμε  την ανακοίνωση  της Saronic Ferries  στη σελίδα  της στο Face book απ' όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
Η πρώτη  φωτογραφία είναι από το στενό  του Πόρου!!!

 

Ήταν ένα καλοκαίρι που κάθε «πήγαινε» και «έλα», κάθε μίλι, είχε ιδιαίτερο βάρος. Ο «Απόλλωνας» το έπιασε από την αρχή του. Επέστρεψε τον Μάιο και μάλιστα ανανεωμένος με ολοκαίνουρια σαλόνια, έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές ανάγκες της εποχής. Από αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα πάρει για λίγο μόνο καιρό τον δρόμο της ξεκούρασης, ώστε να γίνει η απαραίτητη συντήρηση και να επιστρέψει στην παρέα μας. Σας αποχαιρετά με ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπευθυνότητα που δείξατε σε κάθε μα κάθε ταξίδι που κάνατε μαζί του.