Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Στο διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας "The man of God" στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Καταμεσήμερο κάτω από το πεύκο που ο Άγιος Νεκτάριος ξεκουραζόταν, μελετούσε και συνέγγραφε το πολυπληθές κινηματογραφικό συνεργείο αποζητά την απόλυτη ησυχία για να γυριστούν κάποιες από τις τελευταίες σκηνές της ταινίας "The man of God" που αναφέρεται στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Σκηνοθέτης, τεχνικό συνεργείο, ηθοποιοί επί ποδός. Τα τζιτζίκια και κάποια διερχόμενα αυτοκίνητα σπάνε την ησυχία  του μεσημεριού.
Στο δωμάτιο  του Αγίου, ξαπλωμένος  στο κρεβάτι του Αγίου ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης που υποδύεται τον Άγιο μαζί με τον ηθοποιό Αλεξάντερ Πετρόφ γυρίζουν μια από τις τελευταίες σκηνές της ταινίας.
Συνεργείο και ηθοποιοί βρίσκονται για  δύο ημέρες στην Αίγινα όπου γύρισαν μεγάλο μέρος  της ταινίας. Ο ίδιος ο κ. Σερβετάλης ζήτησε να φιλοξενηθεί στο μοναστήρι προκειμένου να εγκλιματιστεί στους χώρους που έζησε ο Άγιος.
Τον βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία στο δωμάτιο  του Αγίου, ενώ στις επόμενες φωτογραφίες η σκηνοθέτης κ. Έλενα Πόποβιτς με τον ηθοποιό Αλεξάντερ Πετρόφ, και την Μαίρη Κουκούλη πρόεδρο της ΚΕΔΑ που εκπροσώπησε το Δήμο Αίγινας στη συνέντευξη που παραχώρησε η παραγωγή της ταινίας  στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα της Αίγινας.