Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στην Athens Fine Food Awards για τον Φώτη Πούντο.

   Άλλη μια διάκριση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες  για  το  ζαχαροπλαστείο - αρτοποιείο "Ο Φώτης" στην Κυψέλη. Ετούτη  τη φορά πρόκειται  για την κατάκτηση  του Α' Βραβείου  στην  κατηγορία  καινοτομίας του διαγωνισμού της Athens Fine Food Awards. 

Ο  κ. Φώτης Πούντος  συμμετείχε  με  το  προϊόν  "πίκλα - φιστίκι". Οι  νέοι Αιγινήτες  επαγγελματίες  συνεχίζουν να πρωτοπορούν, να πειραματίζονται και να  προχωρούν τη δουλειά  τους, αξιοποιώντας ως πρώτη ύλη  τα προϊόντα  του τόπου τους.

Κάνουν περήφανους  το νησί  τους και όλους μας.