Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

5.000 αναρτήσεις της "Οδού Αιγίνης"


Ήταν η τελευταία ημέρα  του 2011  όταν ξεκίνησε  το ταξίδι μας στο διαδίκτυο.
 Το  περπάτημα στην "Οδό Αιγίνης".

Σε λίγες μέρες (σε δύο μήνες περίπου) συμπληρώνονται δέκα χρόνια διαδικτυακής ζωής. Δέκα χρόνια με πολλές εμπειρίες από την επικοινωνία μας, τα σχόλια σας, τις ευχές αλλά και την τεράστια ανταπόκριση, που μας δίνει χαρά αλλά  και δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, με τα ίδια ενδιαφέροντα, τους ίδιους στόχους, τις ίδιες προτεραιότητες  και κατευθύνσεις.

Μέσα σε αυτά  τα χρόνια και με την επιλογή να προβάλουμε τον πολιτισμό της Αίγινας και να αναφερόμαστε σε  σημεία του νησιού μας, τοπόσημα, μνημεία, χώρους ιστορικούς,  ή ακόμα κάνοντας αναφορές σε σελίδες  της ιστορίας, της λαογραφίας και του σύγχρονου πολιτισμού της Αίγινας αποκτήσαμε πολλούς φίλους και αναγνώστες. Παράλληλα παρουσιάζοντας κάποια  θέματα, φέραμε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον  των αναγνωστών για την τοπική ιστορία, τα ξωκλήσια, τα παλαιά πλοία, τους ανθρώπους  του νησιού.

Συμπληρώσαμε λοιπόν 5000 αναρτήσεις, δηλαδή σημειώματα, δημοσιεύσεις. Και ελπίζουμε να συνεχίσετε  να μας ακολουθείτε, να μας δίνετε την αγάπη και τη στήριξη σας για να συνεχίσουμε.