Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τιμητική διάκριση για τον μουσικοσυνθέτη κ.Γιώργο Θεοδοσιάδη.

Είναι η ζωντανή ιστορία  του μουσικού μας θεάτρου με άπειρες  ενορχηστρώσεις σε επιθεωρήσεις και μουσικά έργα. Έχει γράψει αμέτρητες σελίδες σολφέζ για έργα  στο Θέατρο  τον κινηματογράφο. Έχει διευθύνει την ορχήστρα σε πολλά και σημαντικά μιούζικαλ που παρουσιάστηκαν στα Αθηναϊκά  Θέατρα.

Ο κ΄Γιώργος Θεοδοσιάδης έχει ταυτιστεί με παραστάσεις και έχει συνεργαστεί με το σύνολο σχεδόν των ηθοποιών  του μουσικού θεάτρου και όχι μόνο.
Απολαμβάνει  του σεβασμού και της εκτίμησης των συναδέλφων του, των ηθοποιών που συνεργάστηκε των απλών θεατών που απολαύσαμε τις μουσικές του σε εποχές  που δεν τον είχαμε γνωρίσει από κοντά, αλλά  τον είχαμε χειροκροτήσει στο τέλος  κάθε παράστασης.
Την Κυριακή 14/11  του απονεμήθηκε Τιμητική διάκριση από την Ακαδημία Ειδικών Βραβείων Τέχνης (παλαιά Κορφιάτικα βραβεία) που διοργάνωσε ο κ. Δ. Μουζακίτης στην αίθουσα  "Μάνος Λοΐζος" στην Νίκαια. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη βράβευση του.
Θα ήταν παράλειψη όμως να μην θυμίσουμε ότι το 7ο Φεστιβάλ  Θεάτρου είχε βραβεύσει  για την προσφορά  του στο Θέατρο τον κ. Γ. Θεοδοσιάδη  το καλοκαίρι του  2017  στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας μετά  το τέλος  της παράστασης "Ζητάτε να σας πω" με πρωταγωνιστή τον κ. Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο κ. Γ΄Θεοδοσιάδης εδώ και δεκαετίες περνά  τα καλοκαίρια  του στην παραθεριστική του κατοικία στη Σουβάλα  της Αίγινας.