Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Αποχαιρετισμός στους μαθητές της Γ΄τάξης με πολλές ευχές, δώρα και συγκίνηση.

Έχει και ο Μάιος τις δυσκολίες του. Λίγο ο άστατος καιρός, λίγο η προετοιμασίες  για το καλοκαίρι που φέτος δηλώνει αναποφάσιστο και δεν αποφασίζει να έρθει, μα πάνω από όλα  η έναρξη των κάθε είδους και βαθμίδας εξετάσεων που έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και βασανίζουν μικρούς και μεγάλους.

Μαζί με τα παραπάνω και η ώρα  του αποχαιρετισμού των μαθητών που αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης ή αποφοιτούν.
Είναι λίγο στενόχωρες οι στιγμές  που θα πρέπει να "ξεπροβοδίσεις" πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκες καλά και συνέβαλαν στο όμορφο κλίμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η  Γ΄ τάξη που αποχαιρετούμε αυτές  τις ημέρες ήταν μια από τις πιο ζωντανές και δημιουργικές που έχουν περάσει από το 2ο Γυμνάσιο. Πολυπληθής τάξη, δύο γεμάτα τμήματα, με πολύ κέφι και διάθεση για μάθηση και δημιουργία.
Μαζί  τους εκπονήσαμε προγράμματα και πραγματοποιήσαμε πολλές  δραστηριότητες εντός και εκτός σχολείου στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που όλα αυτά  τα χρόνια στέκεται συνεργατικά κοντά μας, την τελευταία ημέρα των μαθημάτων πρόσφερε  στα παιδιά από ένα αναμνηστικό δώρο  για τα τρία χρόνια φοίτησης  στο σχολείο.