Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η "Οδός Αιγίνης" έφτασε τις 1000 αναρτήσεις

  Αισίως  ξεπεράσαμε τις 1000 αναρτήσεις. Ένα νούμερο  το οποίο φαντάζει  τεράστιο για ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο συγκεκριμένου περιεχομένου όπως είναι η "Οδός Αιγίνης".
   Από την 31η Δεκεμβρίου του 2011  μέχρι  σήμερα λοιπόν, έχουν αναρτηθεί 1000  θέματα. Μεγάλος αριθμός θεμάτων που αφορούν την τοπική ιστορία, τον πολιτισμό, τη λαογραφία, τις τέχνες, την ακτοπλοΐα του Σαρωνικού, μα κυρίως τους ανθρώπους που χάραξαν με τη ζωή, το έργο και την προσφορά τους  την τοπική κοινωνία του νησιού μας. Ανάμεσα  σε αυτά τα θέματα έχουν ξεχωρίσει πολλά και σύμφωνα με τα στατιστικά του blog  στα δέκα πρώτα σε αναγνωσιμότητα βρίσκονται θέματα - αφιερώματα σε πρόσωπα της Αίγινας αλλά και σε παλαιά  πλοία  της γραμμής  του Σαρωνικού.
   Αισθανόμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα μας, χαρίζοντας της επίσης μια υψηλή αναγνωσιμότητα. Η σελίδα μας είναι συνδεδεμένη με 76  πρόσωπα από πολλά σημεία της Ελλάδας και η  σελίδα  στο Fb έχει ήδη ξεπεράσει  τους 530 φίλους.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια καλή  και πιό αποδοτική συνέχεια.