Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ένας γάμος με πολύ χορό και ....Hot Dog


  Μη νομίσετε ότι η νύφη  το σκασε! Ανέβηκε στη σκηνή με  το γαμπρό τα συμπεθεριά  κι όλο  τηςτο σόι και πήρε μέρος στο διαγωνισμό αποκριάτικης αμφίεσης. Προηγουμένως πέταξε  την ανθοδέσμη γαι να την πιάσει μία από τις φιλενάδες  της. Αλλά... δυστυχώς την έπιασε ένας από  τους φίλους  του γαμπρού. Άλλαξαν  βλέπετε οι εποχές, άλλαξαν και οι νύφες και οι γαμπροί. Απόκριες  γαρ.
  

  Στην αίθουσα  εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου έλαβε χώρα ο καθιερωμένος διαγωνισμός μεταμφιεσμένων. Από κάθε τάξη – δια βοής- ψηφίστηκαν  οι τρεις καλύτεροι. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή είχε η Γ΄  Γυμνασίου  με προτίμηση στις γυναικείες αμφιέσεις, κι εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Διαγωνίστηκαν οι : Ο  γάμος (νύφη γαμπρός τα σόγια και ο παπάς), η κινέζα, , η Λόλα, το πλάσμα, ο άραβας, ο σκελετός, ο τζόκερ, ο Μαικλ Τζάσκον,ο γέρος, ο μπασκετμπολίτσας, η στρατιωτίνα, η χαβανέζα, η πειρατίνα, η συμπεθέρα από το Λεόντι, η Μίνι, η τσιγγάνα κ. αλ.
   Στο  διαγωνισμό – δια  βοής – στην πρώτη θέση κατατάχθηκε  η Λόλα, στη δεύτερη ο γάμος και στην τρίτη ο άραβας.
 Ακολούθησε  χορός με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς  του γάμου αλλά  και ξένα  και ένας πλούσιο κέρασμα  από  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αναψυκτικά και  hot – dog.
    Ευχαριστούμε το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων, την κ. Φωφώ του Κυλικείου μας, το Δεκαπενταμελές συμβούλιο  για την προετοιμασία και την οργάνωση  και όλου όσους πρόσφεραν  για  τη σημερινή γιορτή.