Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ο "Απόλλων" επέστρεψε ανανεωμένος.

 Εντυπωσιακές είναι οι αλλαγές  στον εσωτερικό χώρο του πλοίου "Απόλλων Ελλάς". Οι  εικόνες είναι εντυπωσιακές από τους ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους που σε τίποτα δεν  θυμίζουν  τα παλαιά σαλόνια  του πλοίου.
Μοντέρνα χρώματα, νέα αντίληψη στη διαρρύθμιση με πολλά  καθίσματα και μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα. Στην  εικόνα  την προσοχή τραβάει επίσης  η λευκή οροφή   που χαρίζει μεγάλη φωτεινότητα και ευχάριστη διάθεση κατά  τη διάρκεια  του ταξιδιού.

Πραγματικά έχεις  την εντύπωση ότι έχεις μπει σε ένα άλλο πλοίο από αυτό που γνωρίζαμε. Το γκρι και το σοκολά  επικρατεί στα καθίσματα ενώ  οι μεταλλικές  κατασκευές  στην εσωτερική σκάλα  προσδίδουν μια μοντέρνα πινελιά  στο εγχείρημα  της ανανέωσης.

Η αναβάθμιση  των εσωτερικών χώρων του πλοίου ήταν πραγματικά κάτι που χρειαζόταν  για ένα καράβι  που έχει αποδειχθεί στην κυριολεξία  μαχητής  της γραμμής ιδιαίτερα  τους  χειμερινούς μήνες.

Η εξαιρετική βελτίωση  των χώρων παραμονής  των επιβατών  δηλώνει επίσης σεβασμό προς  τον επιβάτη από πλευράς  της εταιρείας  και συμβάλει  στην βελτίωση  των όρων και των συνθηκών του ταξιδιού. 
Στο σημείο αυτό να  υπογραμμίσουμε ότι για πολλούς Αιγινήτες  το πλοίο είναι μέρος  της καθημερινότητας  τους, τη στιγμή που ταξιδεύουν προς και από Πειραιά, καθημερινά.

Χρέος  όλων μας να σεβαστούμε  τους χώρους και να τους διατηρήσουμε καθαρούς