Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Το λουλούδι - ρολόι κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό φωτογραφίας.

 Αυτές είναι οι τρεις πρώτες φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους των επισκεπτών της έκθεσης φωτογραφίας  των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αίγινας στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

  Οι  139 επισκέπτες της έκθεσης ανέδειξαν με την ψήφο  τους το "ρολόι"  στην πρώτη θέση. Τη φωτογραφία  τράβηξε ο μαθητής  της Γ΄τάξης Σώζος Σαχτούρης. Ακολούθως στη δεύτερη θέση η φωτογραφία  της μαθήτριας  της Γ΄τάξης Λαλαούνη Νεκταρίας  με τους Αγίους Αναργύρους  στη θάλασσα.

 Και  στην τρίτη θέση η κορυφή  του Όρους από  τη μαθήτρια  της Γ΄τάξης Μενουδάκου Θεοφανεία.


 Συμμετείχαν με  φωτογραφίες  τους οι μαθητές:

Από  την  Γ΄ τάξη:
Γιαννούλης Νεκτάριος, Καλογερά Ξένη, Κυπριώτης Ιάσονας, Κυπριώτη Χριστίνα, Λαλαούνη Νεκταρία, Μαργαρώνη Φιλιόπη, Μενουδάκου Θεοφανεία, Μπαρδάκης Γιώργος, Παπαδόπουλος Αντώνης, Σαχτούρης Σώζος, Σφήκα Αλεξάνδρα
Από   την   Β΄  τάξη: Γιαννούλης Εμμανουήλ,  Ρουμπά Ιωάννα
Από  την  Α΄ τάξη: Ρεκλείτη Πάττυ, Λεούση Κωνσταντίνα, Βατικιώτης Σωτήρης, Χελιώτη Ηλιάνα 


Την έκθεση επισκέφθηκαν εκτός από τους γονείς και φίλους  των μαθητών, πολλοί συμμαθητές  τους αλλά και πολλοί συμπολίτες μας που θέλησαν να δουν από κοντά  την δουλειά  των μαθητών.

Ανάμεσά  τους ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Πτερούδης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Καίτη  Σαλπέα,  Παναγιώτης Ηλίας, Μαίρη Κουκούλη (πρόεδρος της ΚΕΔΑ), η κ. Μ. Γιαννούλη πρόεδρος του Φ. Φιστικιού και οι ιερείς π. Ν. Κουκούλης , Σ. Κουτσούκος και Ελευθ. Κουμασίδης.