Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Συγκέντρωση χρημάτων για το Νοσοκομείο Αίγινας

Από  τον "Αίγινα Εθελοντής" λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση - κάλεσμα  για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό  την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας "Άγιος Διονύσιος". Η ανακοίνωση αυτή προκλήθηκε μετά  το θάνατο ενός συμπολίτη μας που περιέθαλψε το Νοσοκομείο και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος  του Νοσοκομείου αρχιμ. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, Ο Σύλλογος φρόντισε για τον συμπολίτη μας  ώστε να απαλύνει  τον πόνο του τις τελευταίες στιγμές  της ζωής του, ενώ το Νοσοκομείο δέχθηκε να τον περιθάλψει αφιλοκερδώς και να φροντίσει για την εξόδιο ακολουθία  του.
Όποιος θέλει και μπορεί να ενισχύσει το έργο του Νοσοκομείου μπορεί να καταθέσει στο λογαριασμό του στην Εθνική Τράπεζα.

Παραθέτουμε  την Επιστολή  του Συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής":

"Ευχαριστούμε θερμά το (ιδιωτικό) Νοσοκομείο της Αίγινας, Άγιος Διονύσιος και φυσικά τον πατέρα Αμφιλόχιο!
Όταν πέρσι ο σύλλογός μας "Αίγινα... εθελοντής" είχε απελπιστεί ζητώντας βοήθεια από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς να ανταποκρίνεται καμία, το νοσοκομείο χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση έσωσε τον γλυκό μας κύριο Νίκο που ζούσε μόνος, ξεχασμένος και πολύ άρρωστος!
Δυστυχώς η ασθένεια ήταν ανίατη, ο ίδιος δεν ήθελε χημειοθεραπείες και ένα χρόνο μετά, αυτή την Δευτέρα τον βρήκαμε ετοιμοθάνατο! Και πάλι το Νοσοκομείο της Αίγινας τον δέχτηκε αφιλοκερδώς και τουλάχιστον τις τελευταίες του στιγμές τις πέρασε καθαρός, με φροντίδα και με οξυγόνο για να απαλύνει τον πόνο του!
Ο πατέρας Αμφιλόχιος πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου αφού φρόντισε για την κηδεία του, τον "έψαλλε" ο ίδιος σε μια τόσο γλυκιά και συγκινητική τελετή που μακάρι έτσι να "γιορτάζουν" όλοι οι άνθρωποι το φευγιό τους από την εδώ ζωή!!!
Ευχαριστούμε με πολλή αγάπη όσους ήταν κοντά στον "κύριο "Νίκο μας, είτε νοερά είτε πρακτικά και νοιώθουμε χρέος μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για να ανταποδώσουμε τουλάχιστον έτσι την ανθρωπιά και την αίσθηση ασφάλειας που μας προσφέρει το νοσοκομείο μας!"
Για όποιον θέλει (και μπορεί) δίνω το IBAN του νοσοκομείου :

Eθνική Tράπεζα
GR2501102410000024129601415