Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Το λιμάνι της Αίγινας on camera από το Saronic magazine

 

Μια πανοραμική  θέαση  του λιμανιού της Αίγινας προσφέρει τις τελευταίες ημέρες  το Saronic magazine. Στην  ηλεκτρονική σελίδα  της  εφημερίδας μπορεί  κάποιος  "πατώντας"πάνω  στο σύνδεσμο on camera   να  έχει μια πανοραμική εικόνα   του λιμανιού της Αίγινας.

Η ηλιόλουστη, η συννεφιασμένη  Αίγινα, η πολύβουη αλλά  και η ερημική της καραντίνας, η φουρτουνιασμένη θάλασσα της αλλά  και  τα αντικρινά βουνά  των  Μεθάνων  έρχονται πλέον πιο κοντά μας.Αυτήν  την εποχή  που δεν μπορούμε  εύκολα  να απολαύσουμε  μια  βόλτα στην παραλία  ή λόγω άλλων δυσκολιών δεν  μπορούμε  να μετακινηθούμε  η κάμερα  του Saronic magazine  μας προσφέρει τη δυνατότητα  να δούμε το  πανέμορφο  λιμάνι με  την κίνηση  των σκαφών και των επιβατικών πλοίων. 

Η  λειτουργία  αυτής  της υπηρεσίας ,κάτι  που συνηθίζεται  σε πολλά μέρη  της πατρίδας  μας  όπως  από  το skiathos t.v  ή στον Πόρο, προσφέρει  εικόνα  άρα μεγάλη υπηρεσία στους ανθρώπους  που έχουν  κινητικά προβλήματα και  δεν μπορούν να κατέβουν  στην πόλη ή στο λιμάνι.

Ένα  παράθυρο στην Αίγινα  λοιπόν. Δεν έχετε  παρά να απολαύσετε  τη θέα  ...............