Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο "ΔΑΜΙΑΝΟΣ" θα έρθει στην Αίγινα;

΄Ένα αλλιώτικο πλοίο έχει  δηλωθεί για  δρομολόγηση  στο Σαρωνικό  την επόμενη δρομολογιακή περίοδο 2021 -2022.
Το όνομα  του  "ΔΑΜΙΑΝΟΣ"  και είναι δεμένο  στα Αμπελάκια  Σαλαμίνας  εδώ και τεσσεράμιση χρόνια όπως έχει γράψει ο κ. Παντελής  Φύσσας  στην έγκυρη  σελίδα  του στο διαδίκτυο απ' όπου και οι φωτογραφίες. Το πλοίο είναι κατασκευής  του 2015 και  ήρθε από τη Δανία που είναι και η χώρα κατασκευής του.
Από την εποχή που ήρθε - δηλωμένο  ως φορτηγό -  δεν έχει δρομολογηθεί  σε καμία  γραμμή. Για  την επόμενη  δρομολογιακή περίοδο έχει  ζητήσει έγκριση δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς - Αίγινα.
Ίδωμεν!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι πάντα  τέτοια εποχή υπάρχουν πολλές  δηλώσεις  δρομολόγησης πλοίων, όπως είδαμε και πέρσι  για  τη γραμμή της Σουβάλας αλλά  στο τέλος δεν πραγματοποιούνται.

Για  την ιστορία  αξίζει να αναφέρουμε  πως εκτός από τα υπάρχοντα πλοία  της  γραμμής που έχουν δηλωθεί  για δρομολόγηση, η Saronic Ferries  έχει  δηλώσει τη δρομολόγηση  του "ΑΝΤΙΓΟΝΗ"  που αναμένεται με πολλές προσδοκίες  για  τη γραμμή της  Σουβάλας.
Τέλος  βλέπουμε και πάλι να έχουν αιτηθεί  δρομολόγηση από τις εταιρείες  τους τα γνωστά μας πλοία  "ΑΡΤΕΜΙΣ"  και  "ΣΥΜΗ" (πρώην Ευτυχία). Κάτι  που είχε  συμβεί και πέρσι.