Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλη ανταπόκριση για την τύχη του "ΕΡΙΕΤΤΑ"


Μεγάλη ανταπόκριση συνάντησε η ανάρτηση μας για το "ΕΡΙΕΤΤΑ" το παλαιό πλοίο  του Σαρωνικού της οικογένειας Λάτση που εδώ και χρόνια είναι στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας, ανεβασμένο στη στεριά στο δρόμο που οδηγεί προς  το χωριό Πλάκα.

Μετά  τη δημοσίευση  των τελευταίων του φωτογραφιών όπου για το σκάφος έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προς  το τέλος του, που πρώτος δημοσίευσε ο κ. Νεκτάριος Παπαδάκης κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης στη σελίδα  του κ. Παντελή Φύσσα, ήταν πολλοί αυτοί που ενδιαφέρθηκαν.

Τις ημέρες που ακολούθησαν της ανάρτησης επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχείο Ελούντας και οι αξιωματικοί μας έδωσαν αμέσως πληροφορίες και ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα μας  για τον εντοπισμό του νέου του ιδιοκτήτη.
Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό  του Λιμεναρχείου Ελούντας για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Ωστόσο υπάρχει έντονο  το ενδιαφέρον για  το πλοίο μια που η δημοσίευση των φωτογραφιών συνέπεσε με το θάνατο  της Εριέττας Λάτση της οποίας  το όνομα έφερε  το πλοίο.

Μια  φοβερή σύμπτωση που πραγματικά βάζει σε σκέψεις.
Ευχόμαστε γρήγορα να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις για  τη πιθανή σωτηρία  του μικρού αλλά ιστορικού αυτού σκάφους  που έγραψε τη δική του ιστορία στην ακτοπλοΐα  του Σαρωνικού