Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Έκθεση με χρώμα και φαντασία

    Η καθιερωμένη έκθεση  σχολικής δημιουργίας των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αίγινας  έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.
  Οι δημιουργίες των παιδιών από τη δουλειά  τους όλη τη φετινή σχολική χρονιά στα μαθήματα των Καλλιτεχνικών και της Τεχνολογίας με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Μαρία Φωσκολάκη και κ.Γιώργο Τσολάκο αντίστοιχα  περιελάμβανε 186 έργα ζωγραφικής (και των τριών τάξεων) και 31 έργα Τεχνολογίας (από την Α' Γυμνασίου) απλώθηκε στους τοίχους και στα τραπέζια  του Πνευματικού Κέντρου. Χρώματα, δημιουργίες, φαντασία, μεράκι  και πολύ προσωπική δουλειά. Ανάμεσα στα έργα Τεχνολογίας μπορούσες να συναντήσεις: κτίρια ... πύραυλους, πλοία, θερμοκήπια, τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, το πλανητικό μας σύστημα,  τον χάρτη της Ελλάδας με μπαταρίες, γερανούς, αμπαζούρ, κλουβιά πουλιών ακόμα και πίστα..... μότο κρος.
   Η έκθεση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών μια  που λειτούργησε παράλληλα με την ψηφοφορία στα διπλανά εκλογικά τμήματα του Δημοτικού Σχολείου